T-Mobile G1 představen (Upraveno #3)

Tak nám dnes představili T-Mobile G1. Na oficiální stránce se můžete podívat na krátké video. Další video je možné zhlédnout na serveru youtube.com. Oznámena byla cena: $179 (cca 3000 kč) při přijetí uvazku na 2 roky.

T-Mobile v americe připravil pro T-Mobile G1 dva speciální tarify. Jeden stojí $25 / měsíčně a jsou tam neomezené data a pár SMS navíc a druhý stojí $35 / měsíčne a jsou tam neomezené data i SMS (toho se tu asi nikdy nedočkáme). Co se týče uvedení na trh, tak v USA přijde G1 27.října, v UK na začátku listopadu. Do zbytku evropy se T-Mobile G1 dostane až na začátku roku 2009.

T-Mobile G1 bude bohužel blokovaný operátorem, budete si moct číst doc i xls soubory, podporovat bude IMAP, synchronizace bude probíhat přes internet, jako prohlížeč bude mít Chrome “lite” pro mobilní zařízení.

První aplikace na T-Mobile G1 byla taková, že jste vyhodili mobil do vzduchu a počítala sekundy jak dlouho byl mobil ve vzduchu a nebo jestli spadl na zem.

Tak tolik z představení T-Mobile G1. Přemýšlím o spuštění českého fóra o G1, tak snad se to povede ;-).

UPDATE: Ještě jsem na internetu objevil nějaké fotky a prezentační video.

UPDATE #2: Kluci z androidcommunity.com se dělí o své zážitky na prezentační akci a připravili pro Vás další dvě videa – prezentace T-Mobile G1 a prezentaci Android Market + nějaké ty fotky. Na internetu se objevilo ještě jedno prezentační video.

UPDATE #3: Objevilo se ještě video s Street View

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.